Astrid Sinnema

“Juist wanneer mensen op de moeilijkste momenten in het leven staan, wil ik rust en vertrouwen geven door zaken financieel te begeleiden en af te handelen. Ik wil graag het verschil maken.”

Astrid Sinnema is een bevlogen en betrokken persoonlijkheid. Zij heeft een groot inlevingsvermogen, beschikt over brede praktijkervaring en werkt altijd vanuit haar hart. Astrid is een ‘mensenmens’ en dat voelt en ervaart u direct. Zij is afgestudeerd op notarieel recht aan de Universiteit van Leiden. Tot en met 2008 heeft ze op diverse notariskantoren gewerkt. Ze heeft in deze jaren cliënten geadviseerd bij het opstellen van huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten en testamenten. Ook heeft zij veel nalatenschappen van hun familieleden afgewikkeld. Daarna heeft ze een uitstap gemaakt en een aantal jaar met haar zus samengewerkt op het belastingadvieskantoor J&A Sinnema.

 

In 2014 is ze gestart als beschermingsbewindvoerder. Hoewel ze dit werk erg leuk vindt, heeft ze de laatste jaren gemerkt dat haar oude specialisatie blijft trekken. Door het overlijden van familieleden van klanten en mensen in haar omgeving die om advies vragen. Het zijn van bewindvoerder en executeur ligt dicht bij elkaar. Onlangs heeft Astrid dan ook de leergang Executele en Vereffening via NOVEX-executeurs gevolgd en gaat nu ook als professioneel executeur aan de slag.